Стотици хиляди фенове на сериала Игра на тронове се подписаха

...
Стотици хиляди фенове на сериала Игра на тронове се подписаха
Коментари Харесай

Възмутени фенове на Игра на тронове искат последния сезон да бъде презаснет

Стотици хиляди почитатели на сериала " Игра на тронове " се подписаха под искане последния сезон да бъде спрян и сниман отначало, оповестява БГНЕС, базирайки се на BBC
Повече от 500 000 души към този момент се включиха в петицията, която изисква от основателите на сериала да преправят осмия и финален сезон.
Последният сезон, от който са излъчени няколко серии, си навлече канонада от рецензии в интернет. Феновете са недоволни от повествованието и структурата на епизодите, както и от ориста на някои от обичаните им герои.
В петицията се споделя, че последният сезон би трябвало да бъде снимано отначало, този път с " способени сценаристи ". Според създателите на петицията, сегашните двама съществени сценаристи Дейвид Бениоф и Ди Би Вайс " са се потвърдили като неспособни ".
Сериалът " Игра на тронове " е основан на поредицата от фентъзи романи на Джордж Р.Р. Марин " Песен за огън и лед ". Поредицата не е довършена, като се чака по нея да има още най-малко три книги, което принуди HBO да приключи сериала без фактическия книжовен край.
Авторите на петицията пишат, че последния сезон " наподобява припрян ", " демонстрира цялостно пренебрежение към създателя на книгите " и е хвърлил 8-годишно създаване на облици " в канала ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР