Стотици фенове запяха парчето „Още малко“ с Орлин Павлов на

...
Стотици фенове запяха парчето „Още малко“ с Орлин Павлов на
Коментари Харесай

Стотици фенове пяха с Орлин Павлов

Стотици почитатели запяха парчето „ Още малко “ с Орлин Павлов на старта на продължението на „ Скъпи наследници “.

Екранният Борис и вокална група „ Спектрум “ дадоха звук за ария, а присъстващите телеманиаци не пропуснаха да се включат. Изпълнението се случи броени минути, преди излъчването на 101-ия епизод от комедийния сериал.

Над 200 души си завоюваха покана за събитието в кино „ Люмиер Лидл “, както и шанса да си щракнат селфи и да получат подпис от основните попълнения в прослойка.

Феновете задаваха въпроси на любимците си от вида „ Какво ще се случи с Борис и Катя “ и „ Говори ли водата на баба Злата “.

Един от най-малките фенове на продукцията на bTV не пропусна да попита и дали може да се разноски из екранното село Бели Вит. Жена от присъстващите пък предложения звездите в нейното отечество – Хаджидимово.

„ Йок, както се споделя на чист български. Не станахме родители с Борис.

Нататък Катя се занимава с неща, които не са за нея. Не знам за какво си бута само че са на всички места “, изясни за персонажа си чаровната Даяна Ханджиева.

Актьорите не пропуснаха да се пошегуват както с публиката, по този начин и със своите герои. „ Благодарение на сценаристите, аз оставам един сияен, почтен и влюбчив човек “, намигна Веселин Калановски, който се разхожда в обувките на кметския наместник Цвъто.

Рая Пеева, позната на феновете като Поля, пък не пропусна няколко пъти да назова Любо Ковачев „ калцун “, по отношение на ролята му на лекар в „ Скъпи наследници “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР