Стотици фенове на Локомотив излязоха на протест, озаглавен За равенство

...
Стотици фенове на Локомотив излязоха на протест, озаглавен За равенство
Коментари Харесай

Феновете на Локо след Черно-бялата Коледа: Не разделяйте Пловдив!

Стотици почитатели на Локомотив излязоха на митинг, озаглавен „ За тъждество сред клубовете “ пред община Пловдив. Те издигнаха голям транспарант с надпис " Не разделяйте Пловдив ". „ Черно- белите “ последователи не са съгласни с желанието на страната да отпусне средства за построяването на стадион " Христо Ботев ", а на Локо – за създаване на база. 

" Не сме срещу построяването на стадион " Христо Ботев ", само че желаеме равнопоставеност. Имаме чест, имаме морал, имам достолепие ", обявиха почитателите на Локо, които на следващия ден от 11:30 още веднъж се събират на митинг пред общината, след което ще поемат с шествие към „ Лаута “ за последния си мач за тази календарна година. В него, „ черно-белите “ ще се изправят в пряк дуел за второто място против Левски.

Феновете пристигнаха пред общината незабавно след края на станалата обичайната „ Черно-бяла Коледа “. Драматичният спектакъл се оказа стеснен за всички последователи на Локо, които желаеха да участват на 14-тото подред издание на самодейността.

По традиция по време на тържеството бяха припомнени славни моменти от историята на Локомотив и бяха наградени почитатели, играчи и треньори, съдействали за развиването на клуба през 2019-та година. Всички присъстващи бяха поздравени с осъществявания на Хора на пловдивските момчета и неповторим танц на отбор „ Тракия “, които взривиха публиката като по време на танца изнесоха Купата на България. 

По време на събирането по традиция бяха определени и най-хубавите за Локо през годината. Димитър Илиев бе разгласен за футболист №1 за 2019 година. Капитанът получи премията си от легендата Христо Бонев. Втори остана създателя на гола против Ботев във финала Ален Ожболт, а трети е Георги Илиев. Очаквано за гол на годината бе определено точно попадението с пета, а награди получиха още притежателят Христо Крушарски, треньорът Бруно Акрапович. На церемонията бе почетен и Парвизджон Умарбаев, който записа 100 часа с екипа на „ черно-белите “.

Героите от 2004 Александър Тунчев, Ванчо Траянов, Иван Пасков и завърналият се още веднъж в Локо Георги Илиев демонстрираха Купата от шампионската 2004 година и описаха забавни моменти от спечелването ѝ.

Отличени бяха и най- положителните гении от школата, както и възродения мъжки волейболен тим и женския футболен тим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР