Стотици демонстранти излязоха тази вечер на протест в Петрич, след

...
Стотици демонстранти излязоха тази вечер на протест в Петрич, след
Коментари Харесай

Стотици на протест в Петрич, след като 18-годишен блъсна с колата си 3 деца

Стотици стачкуващи излязоха довечера на митинг в Петрич, откакто вчера 18-годишен водач блъсна с колата си на тротоар трима младежи. 
 Автомобил опустоши трима младежи след дрифтове в центъра на Петрич
Протестиращите, най-вече младежи, настояват за заслужено следствие на злополуката и се притесняват, че казусът ще бъде потулен.

След катастрофата 17-годишно момче и 15-годишно момиче са в болница в тежко положение, а третата потърпевша - 16-годишно момиче, е освободена за домашно лекуване.

Районният съд в Петрич през днешния ден наложи на водача най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ". Прокуратурата му повдигна две обвинявания: за причиняване на междинна и тежка телесна щета.

Напрежението и митингите в Петрич продължиха през целия ден, дъждът не спря стачкуващите и те блокираха придвижването в центъра на града.

Близките на потърпевшите са поискали записи от видеокамерата, инсталирана в региона на случая.

Ръководството на Община Петрич няма да допусне да се манипулират записите. Те обаче не могат да бъдат предоставени на околните на пострадалите заради почналото към този момент следствие, съобщи пред БНР заместник-кметът Минка Салагьорова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР