Стотици банкери от Lehman Brothers организират тайно събиране в Лондон,

...
Стотици банкери от Lehman Brothers организират тайно събиране в Лондон,
Коментари Харесай

Банкери от Lehman се събират на тайно парти

Стотици банкери от Lehman Brothers провеждат скрито събиране в Лондон, с цел да отбележат 10 години от срутва на капиталовата банка, написа изданието Financial News.

Частното празненство ще се организира към 15 септември - датата на срутва на Lehman преди 10 години. Организаторите са положили старания, с цел да запазят събитието скрито, само че без триумф.

Поканата, разпращана по е-поща и забелязана от изданието, е адресирано до " Lehman Brothers & Sisters " и в нея написа: " Трудно е да повярваме, че минаха 10 години от последните ни дни в Lehman!... Една от най-хубавите неща в Lehman бяха хората. Какъв по-добър метод да честваме десетата годишнина от това да съберем дружно всички още веднъж! ".

Очаква се събитието да бъде посетено от към 210 служителя.Сривът на Lehman Brothers бе най-големият банкрут в историята на Съединените американски щати и раздруса международната банкова система, предизвиквайки и финансов срив, който докара до многомилиардни избавителни пакети от държавните управления.

От поканата излиза наяве какъв брой сензитивна е тематиката. Събитието е трябвало да се организира на 15 септември в клуб The Conduit, само че по-късно е било слято с друго планувано такова. Новата локация е незнайна, както и датата.

Един човек, осведомен с процеса по обмисляне, съобщи, че уредниците са " доста нервни " и че местоположението може да бъде заменено още веднъж, в случай че елементи за събирането станат обществени.

Събития ще има и в Ню Йорк и Хонконг.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР