Стотина души се събраха днес следобед на протест пред Дондуков

...
Стотина души се събраха днес следобед на протест пред Дондуков
Коментари Харесай

Стотина на протест срещу президента Радев заради позицията му за Венецуела

Стотина души се събраха през днешния ден следобяд на митинг пред " Дондуков " 2.
 Радев отново разкритикува държавното управление за Венецуела  Радев изиска да не поддържаме европейската позиция за обстановката във Венецуела
Демонстрантите упорстват за оставката на президента Радев поради позицията му, че България би трябвало да се въздържи от поддръжка на препоръчаната европейска позиция за Венецуела.

Протестиращите описаха, че са се организирали във Фейсбук в събитие под мотото " Да изгоним Румен Радев от президентството ".

Те са на мнение, че държавният ни глава работи в услуга на ползите на Кремъл.

На 7 февруари Радев съобщи, че когато българското държавно управление стимулира своята позиция във връзка с Венецуела с „ остра политическа, социално-икономическа, филантропична рецесия, рецесия на сигурността, която се усложнява в допълнение от тежка миграционна рецесия “, би трябвало да си дава сметка и че доста елементарно българските жители могат да създадат прилика с ситуацията в България, което също до известна степен се дължи на дейностите на държавното управление.

„ Да вземем като образец единствено нашата миграционна рецесия. Нека създадем съпоставяне с Венецуела при 32 млн. население, какъв брой българи са напуснали страната, по отношение на нашето население “, каза още президентът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР