Стопкадри Нова ТвСъпругата на 67-годишния мъж, който бе затиснат от

...
Стопкадри Нова ТвСъпругата на 67-годишния мъж, който бе затиснат от
Коментари Харесай

Жената на затиснатия от дърво мъж плати 4500 лева за операцията му

Стопкадри Нова Тв

Съпругата на 67-годишния мъж, който бе затиснат от дърво в Пловдив, е платила общо 4500 лв., с цел да спасят с интервенции десния и левия му крайник. Интервенцията са осъществени през вчерашния ден, а дамата сподели фактурите в ефира на Нова Тв.



На единия му крайник е натрошена самата кост, а тука горе тазобедрената също е пукната. За долната част ми желаеха 2700 лв., ето и фактурата, а за другия крайник 1800 лв. ми желаеха. Общо някъде към 4500, 4600 лв. съм платила, сподели дамата за Нова Тв

Абсолютно нищо не ми обясниха, чакаха ме във фоайето, да предам парите, ето и другата фактура. Още, когато ми се обадиха, питаха ще мога ли да ги платя тези неща. Нито лекаря видях, нито никой, просто ми споделиха да седна в едно предверие и да очаквам. Взех пари назаем, с цел да платя “, добави Миглена Генчева.



Категорично ще осъждам Община Пловдив, за мен тя носи виновността, защото дървото е било рисково и не е отстранено. Съпругът ми е вървял и от бурята не е чул свистенето на дървото и че пада, добави дамата.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР