Стопкадри Нова ТвНикол Станкулова обеща слънце и високи температури днес,

...
Стопкадри Нова ТвНикол Станкулова обеща слънце и високи температури днес,
Коментари Харесай

Никол Станкулова обеща слънце, но скоро валежите се завръщат с гръмотевици

Стопкадри Нова Тв

Никол Станкулова даде обещание слънце и високи температури през днешния ден, само че в събота природата още веднъж ще покаже непривлекателното си лице.



„ Днес над по-голямата част от страната ще се радваме на слънце, а повече облаци и къси превалявания чакаме следобяд единствено в Западна България. Утрото е ветровито, като оптималните температури ще доближават от 22 до 27 градуса. След много дълъг интервал превалявания Черноморието през днешния ден най-сетне ще предложи умерено и прелестно време. Следобед ще бъде най-вече слънчево и без превалявания,  температурата на въздуха ще е 23 и 24 градуса, а на морската вода към 19 “, стартира прогнозата за времето Станкулова по Нова Тв.



„ Ако сте се насочили към планините, най-добре да ги посетите в часовете до обяд, защото по-късно там ще се развива купеста облачност и основно в Рило-Родопския масив ще превали и прегърми. Температурата на 2000 метра ще доближава към осем, девет градуса. В четвъртък и петък ще се радваме на слънце и дневни температури до 28, 29 градуса. Кратки следобедни дъждове ще има единствено към планините “, добави Никол.

„ През почивните дни от север към нашата страна ще се придвижва малко по-хладен въздух, и валежи с гръмотевици ще има на повече места. В началото на идната седмица ще има повече облаци, превалявания се чакат в Западна България, до момента в който на изток слънцето ще бъде доста по-щедро “, сподели още Никол Станкулова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР