Стопкадри Нова ТвНедоволството на хората в Цалапица след убийството на

...
Стопкадри Нова ТвНедоволството на хората в Цалапица след убийството на
Коментари Харесай

Майката на убития Димитър: Категорична съм, има полицейски чадър над убийците

Стопкадри Нова Тв

Недоволството на хората в Цалапица след убийството на Димитър Малинов продължава.

Отстраняването на шефа на полицията в Пловдив няма да потуши напрежението и на следващия ден вечер митингите не престават.



Искаме още оставки, желаеме оставка на началника на РПУ в град Стамболийски господин Ангел Кирпиев за неработеща конструкция на Министерство на вътрешните работи в град Стамболийски, които се забавиха с издирването на моя наследник, които не одобряваха безусловно нищо от това, което им давахме като насоки от нашата страна, с цел да бъде открит сина ми. Забавиха цялото следствие, сподели за Нова Тв майката на убития Димитър Атанаска.



Основният провинен да се забави следствието е на господин Дамян Капов. Той беше този, с който разговаряхме за издирването на сина ми. Той отхвърляше всичко, споделяше, че не може те да са отговорни, не може Рангел да е отговорен. Но Рангел е отговорен и се потвърди със свидетелски показания, с които хора застанаха с името и с лицето си в събота на 22-ри, с цел да кажат какво знаят и какво са чули, добави почернената жена.



Рангел отпътува на 24-ти, имаха ден и половина да бъдат хванати, да бъдат притиснати, разпитани. Правили са им един лек разпит на близнаците, извън на улицата, както се споделя. Това за мен не е обикновено. Категорични декларирам, че има полицейски чадър, водеше се следствие в напълно друга тенденция, сподели още тя.

На нас ни са отхвърляше, че те могат да имат виновност, защото Рангел е имал билет двупосочен билет. На 10-и бил споделил в диалог, че ще си пристигна и на 24-ти, че си отпътува. Предварително всичко за неговото идване и тръгване е проведено, и го е направил за тези две седмици, добави Атанаска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР