Стопкадри Нова ТвЖурналист обяви, че ГЕРБ умишлено са проточили преговорите

...
Стопкадри Нова ТвЖурналист обяви, че ГЕРБ умишлено са проточили преговорите
Коментари Харесай

Журналист разкри защо ГЕРБ проточи преговорите за кабинет

Стопкадри Нова Тв

Журналист разгласи, че ГЕРБ съзнателно са проточили договарянията за кабинет и разкри коя е повода за това.

ГЕРБ направиха всичко допустимо да проточат тези договаряния, с цел да не се протакат нещата, тъй като на практика държавно управление в оставка може да остане да работи и с месеци, и с години. Както в оставка работят десетки регулатори към този момент години наред с несменени членове, изтекли мандати и по този начин нататък, съобщи по Нова Тв Асен Григоров.

Той добави, че по този метод едно държавно управление в оставка и едни министри в оставка, които не знаят по кое време ще се сменят и дали ще се сменят, няма да има тази успеваемост на работа и тази отдаденос, каквато всички бихме желали да забележим.



Според Цветанка Андреева пък планът за съдружно съглашение от ГЕРБ не е толкоз финален късмет за оцеляване на кабинета, а късмет да се конституира властта по различен метод.

Тази нездрава сглобка, която раждаше рецесия след рецесия тези девет месеца, беше препоръчано да бъде сменена, в случай че остана по този начин в духа на хумора, с брак. Само че този брак не е по обич и не е дори и по сметка, а гимнастически брак, който е в името на властта и в името на мощната страна, счита политологът.

Според Андреева ролята на Движение за права и свободи ще продължи да участва, защото ГЕРБ и ПП-ДБ няма да ги трансфорат от съдружник във зложелател.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР