Стопкадри Нова ТвЧетири дни преди финала в Игри на волята“

...
Стопкадри Нова ТвЧетири дни преди финала в Игри на волята“
Коментари Харесай

Виолета побесня в „Игри на волята“: Дъще, ще ти отрежат главата като на пиле

Стопкадри Нова Тв

Четири дни преди финала в „ Игри на волята “ драмите стават неописуеми и държат феновете в напрежение и неопределеност какво ще се случи до петък.



Този път вниманието към себе си привлякоха Виолета и щерка й Денислава, която не бе на себе си от гняв след отпадането на Михаил от шоуто.



Беше ми опора, като дребното братче. С него бях освен в играта, беше ми на драговолно, тъй като въпреки всичко не не помня от кое място съм тръгнала. Реално тръгнахме аз, Мишо и още шест индивида от пъкъла. Буквално излезнахме от пъкъла, призна Дени по Нова Тв.

Тя обаче най-вече не можеше да се помири, нито да елементарни измяната на Красимир Дунев.



Ходи по всички стаи да предлагат и ги котка да гони Мастагарков, а през днешния ден ми изяснява, че Мастагарков му е бил непосредствен. За 15-и път се усещам като цялостен балък. Два пъти гласувах за Краси и в този момент се усещам гузна и вървя да се изяснявам като ученичка, изля гнева си Дени.



От своя страна майка й се опита да я успокои с точни думи, които обаче по този начин и не дадоха нужния резултат.

Ще я научиш тази игра, не можеш да имаш доверие на безусловно никой, няма такива филми другари. Лицемерщината е на пиедестала, сподели Виолета.

Денислава обаче освен не се кротна, само че продължи да приказва по адрес на Дунев.



Сега съзнавам, че просто и моята глава можеше да бъде отрязана, съзнавам, че можеше да приказва същите неща за мен. Когато видиш човек да постъпва по един метод с някого, това значи, че може да постъпва с всеки по същия метод. Явно би трябвало да си науча урока, да не бъда толкоз наивна. Гузна съм, гадно ми е, призна Дени.



Последва светкавична имитация на Виолета: „ Щом ти е гадно, чукни се по главата. Не слушаш грам, като ти се приказва. Никой не му е жалост за тебе и никой не му пука за тебе. Ще ти отрежат главата като на пиле и ще се кефят, а тебе ти е жалост.

Вили призна още кое й дава кураж да стои в шоуто.

Нейната единствена цел била да паднат две мъжки глави, тези на Мартин и Дунев, и откакто двамата си отидат, тогава щяла да си отиде и тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР