Стопкадри Нова нюзКореспондентът на Клуб Z“ в Брюксел Момчил Инджов

...
Стопкадри Нова нюзКореспондентът на Клуб Z“ в Брюксел Момчил Инджов
Коментари Харесай

Наш журналист в Брюксел: Хора от висшите етажи са замесени в преминаването на мигранти през границата ни

Стопкадри Нова нюз

Кореспондентът на „ Клуб Z “ в Брюксел Момчил Инджов разяснява решението на канцлера на Австрия да не допусне България и Румъния в Шенген.

Според Момчил Инджов това значи, че просто се търси един мотив България и Румъния да не бъдат пуснати в Шенген.

От една страна някои страни към този момент вкарват вътрешен надзор, само че въпреки това България и Румъния към този момент чакат 15 години, което е един безспорен връх. И съгласно Европейска комисия и съгласно Европейския парламент двете страни извършват своите задания за защитата на вътрешните граници, сподели за Нова нюз Инджов.



Той обаче напомни, че всяка седмица има вести за гонка сред полиция и микробус или някакво друго транспортно средство с имигранти на българска територия, и доста постоянно тези вести идвали в Брюксел, най-малко един път в седмицата.

Това значи, че вътрешните граници, не че са външните граници на Европейския съюз, не се охраняват толкоз добре от наша страна, с цел да има толкоз зачестили такива случаи, счита Инджов.

Лично съгласно мен, въпреки че това никой не го признава обществено, в тези незаконни прекосявания на границата има забъркани и хора от висшите етажи. Защото няма по какъв начин, такива като мен и като вас, да оказват помощ да влязат толкоз мигранти в България, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР