Стопкадри Нова нюзБивш зам.-външен министър обяви какво трябва да предприеме

...
Стопкадри Нова нюзБивш зам.-външен министър обяви какво трябва да предприеме
Коментари Харесай

Керемедчиев: До края на годината да влезем с летища и пристанища в Шенген

Стопкадри Нова нюз

Бивш зам.-външен министър разгласи какво би трябвало да предприеме България, с цел да влезе в Шенген.

Румъния постоянно е имала доста по-агресивен метод на държание и доста повече е показвала мускули. Ние сме имали много по-мек метод, доста се разминаваме в това по какъв начин водим външната си политика, стартира по Нова нюз Милен Керемедчиев.



Що се касае до Европейския съюз, тук съм склонен с президента, че двустранните срещи и диалози с Нидерландия и Австрия са основни, по тази причина да да бъдат уверени, че България се оправя с защитата и границата. Според мен решение е да се върнем още веднъж на двустепенното влизане в Шенген, първо с летища и пристанища, и по-късно са сухопътните граници, добави той.

Към летища и пристанища няма нито една рецензия от страните членки на Шенген, че България Румъния не съблюдават по някакъв метод на разпоредбите. Така че съгласно мен би трябвало да се върнем и до края на година да влезем с летища и пристанища в Шенген, договарянията за сухопътните граници да минат на второ равнище, когато в действителност успеем да ги убедим, че през границата ни не се пропущат мигранти, сподели още Милен Керемедчиев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР