Стопкадри ФБМагдалена бе обявена от много зрители на Ергенът“ за

...
Стопкадри ФБМагдалена бе обявена от много зрители на Ергенът“ за
Коментари Харесай

Фенове на Ергенът дружно бранят следващата в тефтерчето на Алек

Стопкадри ФБ

Магдалена бе оповестена от доста фенове на „ Ергенът “ за идната в тефтерчето на Алек.

Това е в цялостен прорез със протичащото се до момента в сантименталното риалити по бТВ, защото варненката и Надежда са посочени за огромните фаворитки за краен победител.



Доста от почитателите на формата обаче се оповестиха и в отбрана на Маги.

Те считат, че тя е предизвикана от другите дами в Къщата на любовта, само че все пак резервира наличие на духа и не пада на тяхното равнище.

Някои пък показват мнение, че точно нейното почтено държание няма да разреши да бъде изгонена от Алек.

Ето и част от вълната мнения на страницата на продукцията във фейсбук:

Както беше Александра Гърдева в първия сезон, по този начин и с Маги в този момент. Съсипаха я. Но тя е класа над тях, в случай че ще и да й убягват някои познания. Лоша дума не е споделила за тях. А другояче от никоя не съм сюрпризирана, само че Надежда ме разочарова, че е в техния клуб.

Маги може да е позабравила нещата, които в никакъв случай не е знаела, само че очевидно е много калена от живота и на никого не се дава елементарно. Още малко и нея ще я изкарат магьосница, в случай че им стискаше.



Дали е в тефтерчето Маги, не е значимо. По-важното е, че държанието й по отношение на другите девойки е почтено и не влиза в непотребни смешни полемики.

Опитват се да създадат това, което направиха предходната седмица с Криси. Да я изнервят по този начин, че да изпадне и тя в нервна рецесия. Ама не им се получава и се нервират крепко.

Хладнокръвие, непукизъм, улегналост са най мощните оръжия и това е потвърдено. Браво на Маги, че не пада на равнището им и не се изяснява като ученичка и махленка, а това постоянно е печалившо. Постоянно са под прицел за вечер разнообразни девойки, точно тъй като не намират елементарно кой да им се даде.

Киара прави конспирация след конспирация. Маги е доста търпелива с тях и ловко ги слага на мястото им, без даже да увеличи звук. Хладнокръвна е и това ги вбесява. Много желаят да я смачкат и ядосат, с цел да се разклати, само че не става.

Маги е топ, а всички останали се пробват да я изкарат от равновесие и си използватпоследните мозъчни кафези на вятъра.

Леля им Маги, крепко ги наля всички. Умират, че не могат да я изкарат от релси. Накефих се

 

Браво на Магдалена. Супер устойчива. Това е незаменимо качество. Но мисля, че ще избере Надя русата. Не единствено, че инфото излезе в нета преди да стартира формата, че е тя.

Маги може да не свети със познания, само че несъмнено се държи почтено и невъзмутимо, което несъмнено нервира, само че това е единствено в плюс за нея.

Тези подправени и нападателни девойки Надя, Виктория и Йоана са по-зле и от селски клюкарки, само че нямат с какво да изпъкнат. Вместо да си концентрират толкоз вниманието върху Магдалена, дано поработят над себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР