Стопкадри бТВСлучилото се в Ергенът доведе до вълна от пиперливи

...
Стопкадри бТВСлучилото се в Ергенът доведе до вълна от пиперливи
Коментари Харесай

Феновете на Ергенът изляха гнева си върху Валерия и Алек

Стопкадри бТВ

Случилото се в Ергенът докара до вълна от пиперливи мнения на почитателите на предаването.

Припомняме, че Алек приключи церемонията по разпределяне на рози и си потегли, която някои от девойки останаха без цвете и за първи път в историята на сантименталното риалити нямаше отпаднала участничка.



Гневът на феновете се изля главно върху Валерия, за която считат, че е отговорна за случая, а други са на мнение, че Алек дължи извинения на дамите поради постъпката си.

Предлагаме ви някои от мненията на страницата на шоуто във фейсбук:

„ Валерия заинатила се нещо там, мрън-мрън, дебелоглав била, нас какво ни интересува. Алек го играе афектиран, завършва вечерта и си потегля като разсърдена булка. Вместо той да се извини на останалите девойки, че им скапва срещата поради Валерка - те вървят и му се изясняват и извиняват, че той си е тръгнал афектиран, поради дейности на негримирана госпожица “.



„ Валерия усети, че е прекалила с парцала и изигра сцената доста добре. Истината е, че сходно физическо нарушаване на персоналното пространство и принизяване на различен човек не трябва да се толерира. Вярвам и се надявам, че Ергена не поддържа сходни унижения,към който и да било “.

„ Хубавото е, че Ергена се усъмни въпреки всичко и не раздаде всички рози. А Валето и е време да си върви, тая лъжлива мома, влезнала за Инстаграм и популярност, само че не и за обич. Този път Цър Пър сподели много истини за всички. Да кажеш истината, Валерия, се желае храброст. Да излъже, всеки може, по-лесно е. И за какво за Бога описа за повторно историята си, за какво търсиш съжалението, грозно е. Вместо да си откровена и да се бориш почтено, се излагаш. Но истината постоянно става ясно и се надявам, че и в този момент ще стане по този начин. Тогава ще ти кажем довиждане с двеста. Върни първата роза, Валерия “.

„ За пръв път попадам на това предаване и меко казано съм извънредно потресена,това ли е бъдещето на България. Шепа млади дами се борят с зъби и нокти за вниманието на един господин. Такава завист, експанзия и клеветничество в такава млада възраст меко казано ме плаши и отвращава. Коя себеуважаваща се жена ще одобри да взе участие в този формат? За страдание Алеко Константиновият воин - Бай Ганьо процъфтява в сегашната реалност. Скъпи девойки, това че в днешно време пошлоста и показноста са на мода, не значи че е същинско.Мисля, че песента на великия Тодор Колев - Фалшив воин, е доста уместна. Къде останаха полезности като почитание, добрина, съпричастност и героизъм? Жалко, доста тъпо. За мен " Ергенът " завърши “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР