Стопкадри бТВПартньорката на Емрах го предупреди да внимава как се

...
Стопкадри бТВПартньорката на Емрах го предупреди да внимава как се
Коментари Харесай

Веси отряза Емрах в „Денсинг старс“

Стопкадри бТВ

Партньорката на Емрах го предизвести да внимава по какъв начин се държи с нея оттук насетне в „ Денсинг старс “.

Повод за реакцията на Веселина Данева бе постъпката на артиста преди седмица, когато той си разреши да я целуне на сцената без нейно разрешение.


Веси даде на артиста да разбере, че повече няма да търпи сходно фриволно държание и отсега нататък е належащо да разграничават театралното от действителността и връзките им да останат работни в танцувалното шоу по бТВ.

Ти прескочи мои персонални граници и аз държа да стане ясно, че нашите връзки са чисто професионални и чакам от теб да имаш моите почетения като експерт и като възпитател, който ти оказва помощ да се развиваш, съобщи Веси по бТВ.



Тези нейни думи смразиха Емрах и го накараха да се замисли, а по-късно и да признае, че очевидно има защо да се извинява.

Доста хора не виждат химията сред нас, за което не съм  учуден. То си проличава от километри, само че като цяло аз съм тук, тъй като желая да спечелвам, а не да се опознавам с някой. Съгласен съм с нея, заяви синът на Тони Стораро.

Ще чакам оттук нататък да не влизаш в персоналното ми пространство и нещата на сцената като облици да си останат театрални и да не се придвижват в персоналния ни живот, добави Веси.

След като двамата изясниха връзките си, те изиграха прелестен танц и заслужиха най-високата до този миг оценка за вечерта от 34 точки, макар че Франсиска Йорданова съкруши Емрах, като му сподели, че танцува като Мечо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР