Стопкадри бТВИзгонената от Ергена Васка Джурова призна, че е била

...
Стопкадри бТВИзгонената от Ергена Васка Джурова призна, че е била
Коментари Харесай

Отхвърлена от Ергена: Срам ме беше да го целуна

Стопкадри бТВ

Изгонената от Ергена Васка Джурова призна, че е била бясно влюбена в Алек, макар че не получи роза от него.

Брюнетката не скри, че това е било цялостен потрес за нея, защото се надявала да остане по-дълго и да опознае Алек.



Въпреки по-малкото ни срещи, аз в действителност започнах да изпитвам по-силни усеща към него. За страдание на срещнах любовта в неговите очи, само че все пак пък открих доста същински другарства, сподели в „ Преди обед “ Васка, която два пъти е била кралица на хубостта и Мис София.

Тя изрази удовлетворение, че е съумяла да впечатли Алек, откакто е влезнала преоблечана като гримьорка в сантиментално риалити за разлика от другите дами, които пристигнали със скъпи лимузини.



Алек хареса очите ми и по-късно на множеството коктейли ние сме се срещали, само че желая да подчертая, че Алекс обръщаше внимание на всяка една от нас и е отделял много време с цел да опознае всяка жена, добави по бТВ госпожица Джурова.

Разбира се, макар най-ефектната ни първа среща, по-късно сме имали и други атрактивни срещи, които заради причина, че фокусът се е бил изместил върху избран проблем в имението и може би не се е припокривала със сюжета на избрания епизод, останаха скрити, съобщи още хубавицата.

Въпреки всичко аз намирам сексапил в това нещо да бъдат скрити нашите срещи, защото първата ни среща не е била единствена сред мен и Алек, и по тази причина започнах да изпитвам по-силни усеща към него, откровена е Васка, която е горда, че сега работи като фармацевт.

Запитана от Яна Донева за какво не е посочила възприятията си към Алек, Васка бе сбита: Аз в никакъв случай не върша първата крачка. Срам ме беше да го целуна и чаках той да го направи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР