Стопкадри БНТНационалната телевизия показа мястото, на което е извършено убийството

...
Стопкадри БНТНационалната телевизия показа мястото, на което е извършено убийството
Коментари Харесай

БНТ показа мястото на убийството край Варна

Стопкадри Българска национална телевизия

Националната телевизия сподели мястото, на което е осъществено убийството край Варна. По-рано през днешния ден беше обявено, че в къща е открито тялото на 31-годишна жена. Задържан за закононарушението е 39-годишен мъж, който признал, че го е направил.

Това, което се знае, е че то е станало, най-вероятно тук в кв. „ Траката “ на улица 16. В къщата зад мен живее 39-годишен мъж, а убитата е 31-годишна жена, която е подддържала интимни връзки с него. Те от време на време са се събирали и са се разделяли, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Светлана Ганчева.



Има информация, че за Нова година са били дружно. Именно тогава дамата изчезва и на седми януари нейната майка я афишира за търсене. Полицията стартира претършуване на региона, само че при първичния оглед, те не откриват нито мъртвец, нито дамата, нито следи от нея. Въпреки това по силата на много догатки, те вземат решение че би трябвало да са средоточат вниманието си тъкмо тук и през последните няколко дни има интензивно претършуване на региона. Дворът на къщата е безусловно преровен метър по метър с лопати и по този начин се стига до разкритието през днешния ден. В добре замаскирана остаряла септична яма, която не е била употребена от години, е открито тялото на 31-годишната жена. Отгоре е имало сложена пръст трева и набучени колони, тъй че да наподобява на дребна горичка, която е пораснала на мястото и да не буди подозрения при претършуване. Съседи разкриха, че в къщата е виждан и бащата на 39-годишния мъж, само че към този момент не е известно дали той има отношение към убийството, добави Ганчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР