Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев притисна председателя на Стратегическия съвет при

...
Стопкадър Нова ТвВиктор Николаев притисна председателя на Стратегическия съвет при
Коментари Харесай

Виктор притисна човек на президента с въпрос за третия мандат

Стопкадър Нова Тв

Виктор Николаев притисна ръководителя на Стратегическия съвет при президента проф. Александър Маринов с въпрос на коя партия ще връчи Румен Радев третия мандат за сформиране на държавно управление.

Миналата година на два пъти президента, защото беше подложен на такива въпроси, той ясно съобщи и съгласно мен това е вярна позиция, че до момента в който не са изчерпани първия и втория мандат, е рано да се приказва за третия, тъй като не трябва да ги отписваме изрично, може пък нещо да се получи. Ето ползват се нови подходи, нов формат преговорен, може да наподобява по този начин извънредно, дано да забележим какво ще се случи. Когато пристигна ред до третия мандат, т.е. когато първите два публично бъдат завършени несполучливо, тогава ще разсъждаваме, отговори проф. Маринов.

Последва нов въпрос на Николаев, дали е допустимо третия мандат да бъде връчен на партията на Стефан Янев, който бе назначен за длъжностен министър председател точно от Румен Радев и който не разделя алените линии.  

Това е един от разновидностите, само че откакто завърши с уговорките си на министър председател, Стефан Янев потегли по собствен личен път и той с нищо не е по-различен от останалите. Откритостта на мандатоносителя обаче няма да е задоволителна, въпросът е другите какво ще кажат, сподели проф. Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР