Стопкадър Нова ТвСпоред Евелина Славкова Румен Радев не само не

...
Стопкадър Нова ТвСпоред Евелина Славкова Румен Радев не само не
Коментари Харесай

Социолог: Президентът печели от скандалите между ГЕРБ и ПП-ДБ

Стопкадър Нова Тв

Според Евелина Славкова Румен Радев освен не се е сближил с ГЕРБ и Движение за права и свободи, а тъкмо противоположното – свадите в сглобката са в негова употребява.

В съзнанието на президента стои тематиката за основаването на нов политически план, и всички тези събития, които следим и които могат да бъдат свързани с регулатори, министри и промени в правосъдната система, в съзнанието на хората отекват като просто, че някакви хора би трябвало да си намерят постове и всеки желае да има повече постове, съобщи по Нова Тв Евелина Славкова.

Аз като откривател на публичното мнение, виждайки ежемесечно данни, мога да настоявам сигурно, че това, което следим като политическия диалог, не отеква извънредно добре за някакви промени и това няма по какъв начин да не налива вода в мелницата на президента. Тоест, той ще се дистанцира от целия този развой, без да се намесва в него, и ще взема решение в каква посока да тръгне според от това какъв ще бъде в последна сметка окончателния резултат от диалозите, добави тя.

Това е по-скоро е печеливша отдалеченост, само че сигурно, в случай че има нов политически план, то това ще размести политическата карта, в която може да влезем, и може да  стигне до други разбърквания и други конфигурации, за чиито сега влизаме в такива хипотези, че нямаме може би въображение още да си ги представим, сподели още Евгения Славкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР