Стопкадър Нова ТвСестрата на Надя, която е съпруга на убития

...
Стопкадър Нова ТвСестрата на Надя, която е съпруга на убития
Коментари Харесай

Роднина на убития Иво: Жена му се държи стоически заради децата

Стопкадър Нова Тв

Сестрата на Надя, която е брачна половинка на убития на Женския пазар в София Иво Андреев, сподели какво се случва след нещастието.

Надя се държи философски, най-много поради децата. Малкото момиченце е на година, а огромното на 6. Иво има и по-голямо дете от друга жена. Не познавам съседа, който умъртви Иво, знам за разнообразни обстановки, знам частично, чували сме за това че проблемите, които имат сред тях, са извънредно дребни, само че непрекъснати натрупващи се задълбочаващи се проблеми. Иво и Надя се справяха сами с тях, търсейки институции, търсейки естествените пътища във всяка една законово уредена страна, по които да вървят, с които да се оправят. Давали са неведнъж сигнали до всички вероятни институции, само че за какво не са взети ограничения, не зная, сподели за Нова Тв Ася Мирчева.

Надя и децата вървят на психолог, моите също. Те знаят, че Иво към този момент го няма, само че не сме им споделили какво се е случило. Много мъчно ще бъде на Надя да продължи да живее в същото жилище, може би би трябвало да си потърси нов дом. Трудно ще й бъде и да си върши работата със същия дух, защото тя е фотограф на свободна процедура и е снимала доста щастливи фамилии, добави Мирчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР