Стопкадър Нова ТвРумен Радев отправи тежки критики към управляващите заради

...
Стопкадър Нова ТвРумен Радев отправи тежки критики към управляващите заради
Коментари Харесай

Румен Радев: Политическото лицемерие на управляващите се плаща от народа

Стопкадър Нова Тв

Румен Радев насочи тежки рецензии към ръководещите поради Шенген.

Ето какво каза президентът преди да замине на посещаване за Косово:

Решението на болшинството единствено да се откаже от наложената от тях енергийна вноска за пренос на газ, с което пада преградата, която държавното управление и Народното събрание сами издигнаха по пътя ни към Шенген, и осъзнаването на нелепата политика на ръководещите, която декапитализира България, която не вкара нито стотинка в бюджета, само че за сметка на това се сложи като обезсърчителен сътрудник в Европа, за жалост не е вследствие на самосъзнаване, а на дипломатически скандал и напън от страна на Унгария.

И в тази връзка ръководещите към момента дължат пояснения за ощетяването на националния интерес и за съботиране на пълноценната европейска интеграция, за което аз предизвестих незабавно с налагането на тази вноска и я дадох на Конституционния съд. Призовавам управляващите, макар че изгубиха два месеца с тази бариера, която сами издигнаха, най-малко в оставащите дни до Нова година да ни подсигуряват пълноценното приемане в Шенген.

Да припомня, че с доста дипломация и съответни резултати по време на служебното правителство, ние успяхме да реализираме съответен ангажимент за октомври. За страдание този подтик не бе развъртян, а в противен случай, както видяхте сами се издигаха бариери по този път.

Нека не забравяме нещо значимо, че политическото двуличие има висока цена и тя не се заплаща от политиците, а от жителите от бизнеса. Вие си спомните доста добре, че напълно до неотдавна водачите на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " се надпреварваха да тръбят, че Борисов и Пеевски са корупция, мафия и задкулисие, и би трябвало да бъдат държани надалеч от властта, в случай че желаеме да бъдем демократична и правова страна, пълноценно интегрирана в Европа. Днес те ръководят дружно, изнасилват конституцията дружно и дружно щели да не избавят от корупцията. Това е толкоз зловодно, че миризмата стига и до тези, които търсят всеки мотив да ни спрат за Шенген.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР