Стопкадър Нова ТвПриоритет на Възраждане“ през новия политически сезон ще

...
Стопкадър Нова ТвПриоритет на Възраждане“ през новия политически сезон ще
Коментари Харесай

Костадинов: Престъпни групировки овладяват държавната машина

Стопкадър Нова Тв

Приоритет на „ Възраждане “ през новия политически сезон ще е България да продължи да съществува като страна.

Това разгласи водачът на партията Костадин Костадиновм.

В момента поради политиката, която държавното управление организира, бъдещето на нашата страна е безусловно нестабилно и е сложено под въпрос. Буквално преди два дни излезе информация за това, че брутният ни вътрешен дълг е повишен с повече от 2 милиарда и половина евро единствено за една година, и то от предходната до момента, а тази бюджетна година още не е свършила, стартира по Нова Тв Костадинов.

Между другото, планува се в допълнение изтегляне на пари, да не приказваме за инфлацията, да не приказваме за извънредно неприятната позиция, която взема българското държавно управление във връзка с войната в Украйна. Очевидна е и задачата България да бъде вкарана в тази война, тъй че главната ни цел остава свалянето на това държавно управление и предварителни парламентарни избори, добави Костадинов.

Няколко незаконни групировки овадяват държавната машина, овладяват органите на Министерство на вътрешните работи, тъй като в последна сметка това е силовата конструкция. От тази позиция считам, че занапред ще ставаме очевидци на още и още по-безообразни действия. Защото, до момента в който по улиците убиват хора и до момента в който загадъчно умират от инфаркт или от някакви други заболявания неслучайни персони, свързани с подземния свят, държавното управление се занимава с това да приготвя локалните избори, поставяйки и техни хора отпред на регионални дирекции на полицията с една единствена цел - да приготвят имитация на вота, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР