Стопкадър Нова ТвПолитически анализатор изпъкна с любопитен коментар за широко

...
Стопкадър Нова ТвПолитически анализатор изпъкна с любопитен коментар за широко
Коментари Харесай

Анализатор обяви възможна ли е прегръдка между Радев и Борисов на избори

Стопкадър Нова Тв

Политически анализатор изпъкна с любопитен коментар за необятно обсъждана тематика в политиката – може ли президентът за излезе със своя партия, в случай че има предварителни парламентарни избори.

Няма да има време за това сега Радев да направи подобен политически план, тъй като остават два месеца, само че това изобщо не значи, че Радев не готви този план и даже можем да кажем, че към този момент е съвсем подготвен, стартира в „ Пресечна точка “ Кристиян Шкварек.

Той обаче загатна, че има друга заплаха.

Представете си, че отиваме в този момент на предварителни избори, тъй като се е счупила сглобката, нещо счупено, което толкоз беше нежно и толкоз мъчно беше реализирано. Какво пречи тези хора да ни вкарат в серпантина от избори, и тогава Радев би трябвало да излезе с партия и да си направи рейтинг, който да успее, тъй като в случай че изчака другите избори за президент, след които той няма повече да е подобен, тогава ще изстине, добави той. 

Шкварек сподели и какво мисли за догатката на психолога Марая Цветкова, че е допустима прегръдка сред Бойко Борисов и Румен Радев на изключителни избори, с цел да съборят ПП-ДБ.

Според него това е оттатък всякаква логичност, която е прагматична и официална политическа, и доста постоянно се движи от персонални пристрастия или от характера на участниците.

Аз да видя тези двама мощни хора, които са с рогата напред и постоянно във всяка борба, хора, които са с извънредно високо его, да седнат и да се прегърнат дружно, на мен ми се коства доста мъчно това да го видя. Според мен просто те като персони ще се сблъскат непосредствено на този терен, съобщи по Нова Тв Кристиян Шкварек.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР