Стопкадър Нова ТвПисателят Катя Антонова изрази гледната си точка за

...
Стопкадър Нова ТвПисателят Катя Антонова изрази гледната си точка за
Коментари Харесай

Писател за пребита певица: Трябва да има наказание, когато си посегнал и когато си агресивен

Стопкадър Нова Тв

Писателят Катя Антонова изрази гледната си точка за случая със Сибила Серафим.

Певицата бе пребита от своя някогашен другар, откакто си тръгнала от рожден ден, и в резултат на багра е със счупено рамо и крайник.

Аз не познавам случай на принуждение и това ми действаше успокояващо, че не се случва на всеки. Но в действителност този случай ми демонстрира, че в действителност се случва на всеки, тъй като доколкото знам и творчеството на Сибила е по този начин на много положително, и тя е образован човек. Но, не щеш ли се случва и на нея сходно нещо, сподели в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Антонова.

Аз доста мощно като жена се надявам, че няма да бъдат още веднъж сложени глупавите въпроси: Защо въпреки всичко е отишла? Тя за какво си е тръгнала сама? Тя за какво е била въобще с него? Когато има случаи на принуждение от какъвто и да е тип, хората са доста срещу да се дълбае и да се вадят субективни никому ненужни обстоятелства, и въпроси да се задават за качеството на самия човек и за неговите избори, които е направил. Никой няма право да демонстрира експанзия към другиго. Трябва да има наказване, когато си протегнал ръка и когато си нападателен, добави Катя Антонова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР