Стопкадър Нова ТвМаксм Бехар направи интересен коментар на трагедията в

...
Стопкадър Нова ТвМаксм Бехар направи интересен коментар на трагедията в
Коментари Харесай

Максим Бехар за трагедията в село Прилеп: Важното е да бъде приложен закона

Стопкадър Нова Тв

Максм Бехар направи забавен коментар на нещастието в село Прилеп.

Там 57-годишен водач прегази с камиона си 6-годишно дете на пътя и по-късно бе погубен от родственици на починалото момче.

Съединени американски щати е страна, която е еманация на строги закони и на безусловно безкомпромисното им предложение, макар че тази преживелица може да се случи в Харлем, може да се случи в Маями и на всички места. Законите са едната страна, а вярата или доверието във властта е другата страна. Но, в случай че в действителност тези хора бъдат третирани по метод, по който Наказателния кодекс им дефинира и бъдат третирани незабавно, мисля, че по някакъв метод ще има правдивост, сподели по Нова нюз PR специалистът.

Не знам дали тази история ще послужи като обица на ухото за доста хора. Разбира се, това е страст, те несъмнено са били на някакво тържество, доколкото разбрах, несъмнено е имало доста алкохол, и това е в действителност гигантска страст, да видиш детето ти мъртво. Вероятно са били безконтролни, обаче закона, както сподели царя преди два-три дни, е идентичен за всички. Неизбежността му, наказването, това е което в действителност би трябвало да бъде приложено, добави журнаристът.

Това е голяма покруса, само че за себе си нямам оценка дали е обвързвано с това, че в България властта е малко по-слаба, в сравнение с е била в предходни години, макар в този момент да има такива първи проблясъци на на темперамент в настоящето държавно управление. Важното е да бъде прибавен закона и и още по-важно е да бъде обявено на българските жители какво се е случило, кой е го е приключил, на какъв брой е наказан, по кой член. За да знаят хората и гласоподавателите, че има правоприлагане, и че законът се ползва и важи за всички, добави Максим Бехар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР