Стопкадър Нова ТвЕлитен журналист направи любопитен коментар на падналата ракета

...
Стопкадър Нова ТвЕлитен журналист направи любопитен коментар на падналата ракета
Коментари Харесай

Журналист: Ударът с ракетата е тест как НАТО комуникира и реагира

Стопкадър Нова Тв

Елитен публицист направи любопитен коментар на падналата ракета в Полша.

Взривът в Полша не наподобява като противников удар по територия на НАТО. Такова мнение изрази зам.-главният редактор на “Дневник ” Петър Карабоев. “Все още знаем прекомерно малко - чия е била ракетата, каква е била. Имаме единствено догадка ”, разяснява Карабоев, само че бе безапелационен, че противников удар би изглеждал “по напълно различен метод ”. “Вижда се отдалеко, часове и дни преди този момент ”, сподели той. 

По думите му с този удар се тестват три неща - по какъв начин комуникира НАТО, по какъв начин поддържат връзка водачите на страните и по какъв начин реагира Украйна. 

“Това е тест по какъв начин НАТО комуникира, реагира и споделя информация. Видя се, че все още се работи невъзмутимо. Работи се въз основата на обстоятелства ”, счита журналистът. “Тества се и методът, по който реагира Украйна. Ако ракетата е украинска, което е водеща версия все още, а Украйна твърди, че е съветска - къде сте тръгнали да влизате в НАТО ”, добави той. “НАТО е съюзът, в които имаме доверие и връзка, споделяме и приказваме с обстоятелства ”, сподели още Карабоев, написа novini.bg.

Той позволи, че е допустима и нова бежанска вълна от Украйна поради ударите от съветска страна. “Очевидно Путин унищожава енергийната система и то на голяма цена. Стана дума, че последното изстреляно оръжие е било на стойност от към половин милиард $. То не трансформира по никакъв метод обстановката на фронта, само че унищожава опцията десетки милиони украинци да живеят обикновено тази зима ”, уточни журналистът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР