Стопкадър Нова ТвДепутатът от ДБ Мартин Димитров обяви, че в

...
Стопкадър Нова ТвДепутатът от ДБ Мартин Димитров обяви, че в
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Не трябва да се увеличават данъците

Стопкадър Нова Тв

Депутатът от Демократична България Мартин Димитров разгласи, че никога не би трябвало да се увеличиват данъците и се аргументира за какво мисли по този начин.

„ Преминахме през тежки тествания, имаше коронавирус пандемия, след това има война, която продължава сега, и тези страни, които съумеят да не усилят налозите и да запазят положителната среда, да подхващат и други ограничения, и да създадат възможна правосъдна промяна, Дай боже, те ще имат по-добри вероятности за напредък “, сподели Димитров, представен от Нова нюз.

„ Именно по тази причина рамката, по която в този момент би трябвало да се разберем, тъй като по тази причина става въпрос, не е бюджетен недостиг до 3%, не е увеличение на налозите, с цел да може стопанската система ни да пораства. Защото възобновяване ще стартира и тази война все в миналото ще свърши, уповавам се с победа на Украйна, само че ще свърши все в миналото и ние би трябвало да сме подготвени за това възобновяване, което включва наложително опазване на ниските налози. Така че сътрудници, това най-големия риск на бюджета, който ще бъде одобряван в петък в Народното събрание. Ние дружно би трябвало да го владеем, да не позволяваме непотребни и неоправдания опасности “, сподели още Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР