Стопкадър Нова ТвБойко Борисов призна, че е твърде вероятно да

...
Стопкадър Нова ТвБойко Борисов призна, че е твърде вероятно да
Коментари Харесай

Борисов: Кабинет от личности ни спасява, иначе отиваме на избори без бюджет

Стопкадър Нова Тв

Бойко Борисов призна, че е прекомерно евентуално да отидем на избори без бюджет. Според него само кабинет от персони е разновидността в този миг.

„ Ще предложим и ние безусловно от същото, и поради всички непотребни, поради нелепостите, които се вършат и ината им, ще отидем да избори без бюджет. Това ще е крайния резултатък. Приключихме с ПП-ДБ, чухме ги ясно, ние имаме гласоподаватели и симпатизанти, имаме стратегия. Ние сме победили и внезапно някакво безсрамно самочувствие, просто няма да поносим повече “, сподели Борисов пред Нова нюз.

„ Особено обратно във времето ние сме предложили най-малко три-четири кабинета, дето се вика в компютъра ми има най-малко три-четири състава. Готов съм да ги извадя, когато желаете. Разбира се, че може да има промени, несъмнено, в тази обстановка отговорността е на всички партии, в това число и на „ Възраждане “, да се направи един кабинет от персони. Това го споделям за първи път, тъй като дублирам, при тази обстановка днешната, бюджет няма да бъде признат “, добави Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР