Стопкадър Нова ТвАктьорът Роберт Янакиев обяви, че вътрешният министър незабавно

...
Стопкадър Нова ТвАктьорът Роберт Янакиев обяви, че вътрешният министър незабавно
Коментари Харесай

Актьор: Вътрешният министър да си ходи

Стопкадър Нова Тв

Актьорът Роберт Янакиев разгласи, че вътрешният министър неотложно би трябвало да напусне поста си поради случилото се на митинга на футболните ултраси против ръководството на БФС.

Никога не е задоволително заместник-министърът да си тръгне, защото той е бушон, който гори по обвързване. Хубаво е вътрешният министър да си понесе следствията и отговорността. Хубаво е да може да поемеш отговорност след подобен проблем, разяснява в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Янакиев.

Ти не си бил подготвен и сутринта откакто пребиха хората, и те се пребиха между тях, той вика, че не е станало кой знае какво. Еми, кой знае какво е, в нашата страна най-малко не се случват такива неща доста постоянно и е хубаво да понесе отговорността си, добави той.

Писателят Катя Антонова пък бе на радикално друго мнение.



След като бе дадена оставката на заместник-вътрешния министър, нямам доверие да последва по този начин и на вътрешния министър. Очевидно сме изпаднали през вчерашния ден в обстановка, която не е била премислена добре и към която не е било подходено съответно и има съответните последствия. След всичко това някой би трябвало да поеме отговорност и този някой е този, който към този момент бе освободен от поста си, сподели Антонова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР