Стопкадър Нова нюзПолитолог направи остър коментар за една неприятна тенденция

...
Стопкадър Нова нюзПолитолог направи остър коментар за една неприятна тенденция
Коментари Харесай

Христо Панчугов захапа ГЕРБ

Стопкадър Нова нюз

Политолог направи изострен коментар за една неприятна наклонност в политиката ни.

През миналите няколко месеца се сътвори чувството, че проблемите се вземат решение, като просто сменим хората, и се наложи като общо чувство, че ГЕРБ постоянно са имали разбирането, че техни хора би трябвало да са на всички места, тъй като по този начин се ръководи страната, стартира в „ Твоят ден “ Христо Панчугов.

За положително или за неприятно това ръководство бе признато от опозицията. Изцяло едно към едно се говореше за промяната и контрола върху службите, само че за тези девет месеца в действителност стъпки в тази посока не бяха подхванати. Напротив, водеше се диалог за това дали ръководителят на ДАНС е техен човек или не е техен човек, добави той.

В последна сметка в действителност това държавно управление се счупи още веднъж към диалога по тази причина кои хора могат и би трябвало ли да бъдат назначени на позиции, само че диалог за политика не бе воден в нито един миг, или доста рядко беше воден, сподели още Панчугов.

В идната акция ще забележим доста спекулации, ще има доста конспирации, ще има доста практикуване върху това твърдите ядра, които са се трансформирали към този момент в същински племена. Едното племе да избие другото племе, това ще забележим, продължи той.

Големият въпрос е какво вършим с естествените хора. Какъв е описа, който политиците дават за това да се увеличи доверието в способността им да вземат решение проблемите на жителите и способността им да възстановят държавността, разяснява по Нова нюз Христо Панчугов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР