Стопкадър Нова нюзЧленът на БСП Йорданка Георгиева коментира промените в

...
Стопкадър Нова нюзЧленът на БСП Йорданка Георгиева коментира промените в
Коментари Харесай

Член на БСП: Управляващите опитват да се окопаят във властта

Стопкадър Нова нюз

Членът на Българска социалистическа партия Йорданка Георгиева разяснява измененията в Конституцията, което ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи по едно и също време оферират.

Според нея това е опит на ръководещите да се окопаят във властта.

Особено предлагането за 24 май и 3 март е следващата дъвка в обществото и всява разкол и разделяне. Не е тематика на нашия дневен публичен ред и принудително се трансформира в такова. Виждате, че дебата се измести в тази посока и ние от Българска социалистическа партия за България изрично не имаме вяра в искреността на претекстовете, с които вносителите ще го създадат, сподели за Нова нюз Георгиева.

Напротив, считаме че претекстовете са напълно разнообразни и те може би са в две направления. Първата е в действителност да отвлекат вниманието ни от това, което целят посредством промени в Конституцията и да се окопават във властта, и то в правосъдната власт. Вторият техен мотив, който е по-вероятен и същински, е просто да угодят на нечий непознат фактор, само че който и да от двете, и за двете това е родоотстъпничество, и то в най-големи размери, съобщи още Йорданка Георгиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР