Стопкадър Нова нюзПетел следи какво предприема полицията след сигналите за

...
Стопкадър Нова нюзПетел следи какво предприема полицията след сигналите за
Коментари Харесай

ГДБОП е по следите на автора на бомбените заплахи срещу училища в Бургас, София и Варна

Стопкадър Нова нюз

" Петел " следи какво подхваща полицията след сигналите за бомби в учебните заведения на три огромни наши града.

ГДБОП търси създателя на заканите против учебни заведения в България. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР Петър Тодоров. Той взе участие в брифинг за нарколаборатория в Сливенско, написа Флагман.бг.

След репортерски въпрос по отношение на сигнали за бомби в учебни заведения в София и Бургас, основен комисар Тодоров сподели: „ По имейл са получени закани в учебни заведения на територията на Бургас, едно във Варна и в София. Колегите организират съответните мероприятия, както си е по логаритъм. Съответно, към момента не е открито действително да има удостоверение на тази опасност, като Дирекция „ Киберпрестъпления “ към ГДБОП работят по определяне автора на този имейл. “

Ако обаче на изборите в неделя се случи сходно нещо, Министерство на вътрешните работи квалифицирано ли е?

" Естествено, готови сме ", увери Петър Тодоров. " Имаме групи, които са в подготвеност да реагират, в случай че би трябвало - със съответното решение на съответния РИК. За малко ще бъде спрян изборният ден, в случай че това се реши от РИК. Съответно, ще се извърши инспекция и изборният ден ще си продължи. "

Имало вид изборният ден да бъде продължен за съответното място. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР