Стопкадър и видео NOVA NEWS, vbox7.comГосподин Тагарев е безспорен и

...
Стопкадър и видео NOVA NEWS, vbox7.comГосподин Тагарев е безспорен и
Коментари Харесай

Депутат от ДБ: У нас трябва да се разположат натовски сили

Стопкадър и видео NOVA NEWS, vbox7.com

Господин Тагарев е неоспорим и почитан експерт във военната област, а той е бил и длъжностен министър на защитата, само че въпреки всичко номинациите на министри са преди всичко отговорност на премиера. Още повече, че Министерство на защитата като политически ангажимент е ангажимент на мандатоносителя, т.е. на " Продължаваме промяната ". Това е решението на премиера и ние, несъмнено, го поддържаме. Това съобщи за NOVA NEWS депутатът от " Демократична България " Атанас Славов.

Господин Заков извършва и към момента извършва длъжността непрекъснатите представител на страната към НАТО. Това е човек, който има неоспорим атлантически престиж и самопризнания на нашите сътрудници от НАТО, и мисля, че в границите на тази рецесия е напълно естествена номинация. Оттам нататък какви тъкмо съдружни диалози са водени, не мисля, че е нещо, което може на този стадий обществено да бъде оповестено. Аргументите за номинацията на господин Заков са ясни и неговия професионализъм е неоспорим. Да му пожелаем триумф като министър на защитата, добави Славов.

Очакваме да имаме доста ясно изразена поетическата позиция на новия министър на защитата. Ясно да поддържа и разполагането на съюзнически многонационални сили в страната, нещо с което явно предходния министър не искаше да се ангажира и да направи такава стъпка, и то във време, когато във всички страни по източния фланг на НАТО имаме разполагане на съществени корпуси на натовски сили. Като почнем от Естония и стигнем до Румъния. Всичко това е реалност и то в границите на последните няколко седмици, а позиция на " Демократична България " е, че у нас би трябвало да разположим натовски сили, съюзнически сили, като израз на атлантическата взаимност. Разбира се, в това време да укрепваме българската войска и да работим за модернизацията на нашите военни сили, сподели още Атанас Славов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР