Стопкадър и видео Фейсбук, Sofia24.bgОснователят на най-новата политическа партия у

...
Стопкадър и видео Фейсбук, Sofia24.bgОснователят на най-новата политическа партия у
Коментари Харесай

Стефан Янев: Български възход поставя ново начало на българската политика

Стопкадър и видео Facebook, Sofia24.bg

Основателят на най-новата политическа партия у нас разкри какви цели си слагат.

Бившият длъжностен министър председател и министър на отбраната Стефан Янев днес учредява и показва партията си - " Български напредък ". Събитието се организира в " Гранд Хотел София " в центъра на столицата.

Той показа екипа си по време на събранието. 

" Уважаеми членове на инициативния комитет и посетители. Искам да ви благодаря за това, че през днешния ден сте тук, с цел да създадем първите стъпки в построяването на една нова, смислена и потребна за обществото групировка, която съм убеден, че ще има позитивна роля и място в политическия живот на страната. Надявам се, че някой ден ще описваме на децата и внуците си за този ден без терзание, без да се срамим и с горделивост да споделяме: " Аз бях там, бях част от този развой ". Днес ние дружно слагаме ново начало, което се надявам да е и ново начало на българската политика.

Това ще бъде политическа групировка, която ще бъде покрай хората и ще работи дружно с хората, и ще има непрекъснат контакт с гражданското общество. Аз имам вяра, че всеки триумф е резултат от работата на един добър екип. Нашата съществена задача е да изградим един подобен екип и да приказваме за " ние " и все по-малко за " аз ", каза Стефан Янев, съобщи кореспондент на Sofia24.bg. 

" Правим всичко това, тъй като не ни оставиха различен избор. Защото ясно осъзнаваме, че спасението по настрана не е решение, нито към този момент е опция ", безапелационен бе той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР