Стопкадър Фейсбук, ВъзражданеЛидер на наша партия атакува яростно ГЕРБ.България се

...
Стопкадър Фейсбук, ВъзражданеЛидер на наша партия атакува яростно ГЕРБ.България се
Коментари Харесай

Костадинов: ГЕРБ са повече мафия, отколкото партия

Стопкадър Facebook, " Възраждане "

Лидер на наша партия нападна гневно ГЕРБ.

България се фашизира през последните няколко месеца. Евроантлатическият преход на страната приключи, откогато пристигнаха на власт ГЕРБ, ПП-ДБ. " Възраждане " няма да взе участие. ГЕРБ са повече мафия, в сравнение с партия. Който сее ветрове, жъне стихии. Тука има доста нарушители, които погазват закона и Конституцията, ние ще се погрижим те да си платят. Това съобщи по време на брифинг в НС Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане ", написа novini.bg.

Станахме очевидци на две невиждани неща в новата история на българския Народното събрание – първото е, че за първи път представителите на опозицията няма да имат безусловно никакви позиции в ръководството на комисиите в Народното събрание, второто е, че евроатлантическият преход приключи “, сподели още той.

Костадинов означи „ класическото двуличие на така наречен евроатлантици “, тъй като преди година и половина от ГЕРБ  " плачели " по коридорите по какъв начин им били дали единствено комисията по изповедание, какъв брой било неприлично това, по какъв начин никой не ги бил питал. Истината е, че никой не ги пита, както и нас, само че тогава най-малко ни споделиха, добави той и посочи, че в нощта преди избора на управления на комисиите тогавашният ръководител на парламентарната група на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров е изпратил СМС, в който е споделил, че на „ Възраждане “ са им отделили комисията по юношески действия и спорт. Тогава те са имали опция да решат дали да одобряват, или не, това предложение. 

Костадинов разяснява, че сега ГЕРБ са създали нещо, с което надминали даже тези, от които тогава се възмущавали година и половина.

Лидерът на " Възраждане " разяснява и че в никакъв случай до момента не се е случвало да няма определен шеф на Българската национална банка, а в същото време да стартира процедура за избор на подуправители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР