Стопкадър Фейсбук, Novini.bgНапусналият Има такъв народ Радостин Василев бе плътно

...
Стопкадър Фейсбук, Novini.bgНапусналият Има такъв народ Радостин Василев бе плътно
Коментари Харесай

Радостин Василев от протеста: Очаквам народът да вижда, че това е огромна битка между доброто и злото

Стопкадър Facebook, Novini.bg

Напусналият " ИТН " Радостин Василев бе компактно до Кирил Петков по време на митинга довечера.

Сред хората съм, тъй като не ме тормози. Очаквам българския народ да вижда, че това е голяма борба сред положителното и злото, тук не виждам хора, докарани с рейсове, което ме кара да се усещам горделив, че заехме такава позиция.

Това съобщи пред публицисти спортният министър Радостин Василев, отделил се от партията на Слави Трифонов “Има подобен народ ”. Той направи коментара си от площада пред Народното събрание, където в този час има митинг в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков, написа frognews.bg.

" Ще участвам в пленарна зала и ще взема отношение по това, което зависеше от мен като министър, не знам какво ще се случи на дебатите, хората в пленарна зала ще чуят забавни неща ", сподели Василев.

“Не мога да бъда по улиците и да неистина хората, че някой прави промени, а да не ги прави. Не мога да неистина хората, че в Има Такъв Народ няма задкулисие. Затова си потеглих. Не съм се продал. Аз напуснах афектиран и застанах зад народа си. Сигурен съм, че виждате, че имаме стойностни хора в Народно събрание и те не би трябвало да бъдат делени на политически партии ”, уточни пред протестиращите Радостин Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР