Стопкадър Фейсбук, Лидерът на БСП атакува яростно управляващата коалиция.Ето какво

...
Стопкадър Фейсбук, Лидерът на БСП атакува яростно управляващата коалиция.Ето какво
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ и ПеПе се бият кой да открадне повече пари

Стопкадър Facebook,

Лидерът на Българска социалистическа партия нападна гневно ръководещата коалиция.

Ето какво сподели Корнелия Нинова:

Ако някой е имал подозрения какво държи сглобката до през днешния ден, през днешния ден би трябвало да прогледне. Това е разпределянето на порциите на властта и кражбата на публични пари. Планът за възобновяване резистентност, за който проглушиха ушите на целия свят, за тях не е средство за рационализация на България, а е средство за персонално замогване и облагодетелстване на обръч от компании.

Виждате абсурда сред ръководещите две партии, за това че „ Продължаваме промяната “ са написали в Плана за възобновяване резистентност собствен кръг от компании, които да получат огромния къс от парите, свои спонсори. Естествено, другият сътрудник се възпротивява на това. Но да кажем, че не е вманиачен този който яде баницата, а този който му е дава, тъй като имитацията от страна на Борисов на рецензия към „ Продължаваме промяната “, свършва сега, в който влязат в зала и с гласовете на ГЕРБ всичко това се взема решение. Моделът, порочният модел, 12-13-годишния на ръководството на ГЕРБ и на Борисов за развиване, Пепе се включиха в този модел. И през днешния ден се избиха се за това кой да вземе повече пари персонално и посредством компании, персонално, а не за развиването на България и за добруването на българския народ.

Виждате че други европейски страни от дълго време са получили тези пари, модернизираха своите системи, здравни, просветителни стопанска система и по този начин нататък. Това през днешния ден е показателно, че и в трите целта, които сглобката си сложи, са цялостен неуспех. Шенген никакъв прогрес, Еврозона, заложено за 2025-а, Планът за възобновяване и резистентност, загубихме към този момент пари, несъмнено ще загубим и още поради това че те сега се бият кой да открадне повече от тези пари. Това е нашата позиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР