Стопкадър Диема СпортНаставникът на Черно море Илиан Илиев сподели след

...
Стопкадър Диема СпортНаставникът на Черно море Илиан Илиев сподели след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Равенството е реален резултат

Стопкадър Диема Спорт

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа след нулевото тъждество с ЦСКА 1948, че действително за него не е имало кой знае каква разлика при наказването му, при което не бе на пейката. Освен това експертът изясни и по какъв начин варненци са обезвредили Евгений Сердюк в дуела в Бистрица.

" Според мен се получи здрав мач, опитахме да се обезвреждаме и мъчно се играеше футбол. Малко положения - действителен резултат. Малко дадохме самодейността през второто. Те пуснаха двама национали на фланговете и ни сътвориха проблеми. Ние нямахме доста варианти в офанзива. С повече групови старания ги неутрализирахме ".

" За ЦСКА знаем, че упражняват много статични положения. При нас те са остаряла уязвимост. Слаби осъществявания, може би нямаме реализатор. Такива положения вземат решение мачове. Всеки, който играе нападател се старае. Не е усложнение или проблем. Хората на фланговете би трябвало да вършат разлика един на един. Сердюк не е от най-изкусните играчи с тил към вратата ".

" Не беше чак толкоз мъчно по време на наказването, въпреки всичко до 5 минути преди мача сме дружно с помощниците. После пък подвикваш от трибуните... ", приключи Илиев пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР