Стопкадър бТВСпоред Андрей Райчев редовното правителството няма да се съхрани

...
Стопкадър бТВСпоред Андрей Райчев редовното правителството няма да се съхрани
Коментари Харесай

Андрей Райчев каза колко ще изкара правителството и какво е бъдещето на Гешев

Стопкадър бТВ

Според Андрей Райчев постоянното държавното управление няма да се запази до европейските избори. „ Дали обаче ще издържи тази година или най-малко половин година, не би трябвало да споделям, защото приказваме за печелене на време от една страна “, посочи социологът в Сутрешния блок на бТВ.

Райчев разяснява също дейностите на Иван Гешев и неговото бъдеще.

„ По някои въпроси той интензивно упреква, откакто до неотдавна правше противоположното. Значи това е едно базово компрометиране на наличието и не ми се има вяра той не може да извади каквото и да било, тъй като незабавно поражда въпросът за какво го вадиш в този момент, а не преди две години. Това е едната страна, т.е. правосъдната власт, която в тази си част, тя е раздвоена сега и в тази част е базово компрометирана ненапълно. Но и противоположното също е правилно. Тези, които гласоподават в този момент да смъкват Гешев, това са всичките хора, които скоро го удържаха и компактно го защитаваха. Тоест, те са базово компрометирани в публичното мнение и апропо, в случай че би трябвало да им се дава някакъв съвет, колкото по-тихо се държат, толкоз по-добре за двете страни “, добави Райчев.

„ Срещите на Гешев с политици са знак, че се напипва празно политическо пространство и това е второ празно политическо пространство. Едното е вляво, в което има към половин, 1 милион народ, които не знаят какво гласоподават и нервничат. Гешев има късмет да оглави дясното, консервативното. Там се образува една дупка, която по моя визия има 230 000 сега, може и половин милион да станат, които също не си намират десен реакционер, за който гласоподават. Затова Гешев се насочва натам, само че, несъмнено, няма да е единствено той “, разяснява още Андрей Райчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР