Стопкадър бТВДепутатът от ПП-ДБ Явор Божанков коментира какво мисли за

...
Стопкадър бТВДепутатът от ПП-ДБ Явор Божанков коментира какво мисли за
Коментари Харесай

Божанков: „Възраждане“ саботира приемането на закони

Стопкадър бТВ

Депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков разяснява какво мисли за „ Възраждане “, откакто подвигна гръмък скандал с неговите водачи по-рано през днешния ден в Народното събрание.

„ Знам, че е грозно в профил, само че е доста повече от това, доста по-дълбоко, тъй като крайния резултат е, че устав през днешния ден не беше признат. Ако няма устав, в случай че няма комисии, няма да има и законопроекти, които касаят Еврозоната, Шенген, правосъдна промяна. Аз нямам никакво подозрение, че България е и ще бъде обект на все по-агресивни дейности от страна на Руската федерация, които целят да дестабилизират страната като част от Европейския съюз, да разклатят и Европа. Защото тактиката на Русия е да забави до толкоз войната, че да разколебае поддръжката в Украйна, и страни като България са най-уязвими “, сподели в „ Лице в лице “ по бТВ Божанков.

„ Виждаме, че и съветският дипломат Митрофонова непосредствено съобщи поддръжка за „ Възраждане “ и Костадин Костадинов, и аз нямам никакви подозрения, че не би трябвало да подценяваме този развой. И това, което видяхме през днешния ден, опитът да се забави приемането на правилника, да се стопира работата на Народното събрание, е част от един по-голям проект, въпреки и на първо четене да наподобява като просто следващия противен скандал. „ Възраждане “ пробват да саботират приемането на закони, само че в случай че би трябвало с процедури и с повечко самообладание ще се пригодим към тях и ще довършим правилника на следващия ден “, сподели още Явор Божанков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР