Стопкадър БТВБившият служебен премиер и военен министър Стефан Янев заяви,

...
Стопкадър БТВБившият служебен премиер и военен министър Стефан Янев заяви,
Коментари Харесай

Стефан Янев с тежки критики към сглобката

Стопкадър БТВ

Бившият длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев съобщи, че предварителни избори са единственото решение в създалата се обстановка, защото съгласно него няма съображение да се търсят други решения и такива нямат да бъдат открити, даже да са дълготрайни.

Той не се съгласи с мненията, че държавно управление непременно би трябвало да има поради влизането ни в Шенген и еврозоната, и насочи тежки рецензии към сглобката.

Ето какво сподели Янев в „ Лице в лице “ по бТВ:

Ако създадем една равносметка, в случай че ги питаме какво реализираха за девет месеца, те няма с какво да си похвалят. Какво направиха досега в името на страната? Как българските жители са се почувствали по-сигурни за себе, във физически смисъл, за личния си бизнес, за приходите си, за фамилиите си, за децата си? Как са се почувствали по добре от позиция на обществената отбрана на страната? Как са се почувствали по-добре от позициониране от позиция на опциите за развиване и бизнес? Това е от едната страна на въпроса.

Другите неща са еврозоната и Шенген, по които явно нямаме кой знае какъв прогрес. Но да погледнем по-специално към еврозоната, за която бързаме сега и към коя еврозона бързаме. Единствената еврозона не е онази от проспериращата Европа, която помним от 2018 година. След това имаше рецесии, война и всичко останало, и Европа към този момент има обособени стопански системи, които са в рецесии. Това значи, че този стопански декаданс, това закъснение на растежа и всичко останало, това ще се отрази и на нашите предпочитание бързо да се преценим към еврозоната и да поемем този спомагателен удар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР