Стопкадър БНТСелекционерът на България Илиан Илиев похвали играчите за продукцията

...
Стопкадър БНТСелекционерът на България Илиан Илиев похвали играчите за продукцията
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Хареса ми реакцията на играчите през второто полувреме

Стопкадър Българска национална телевизия

Селекционерът на България Илиан Илиев похвали играчите за продукцията им през второто полувреме.

Подходихме с прекомерно огромно почитание към противника в първите 10-15 минути, и освен в първите 10-15 минути, по този начин съвсем продължихме първото полувреме. Вътрешно се надявахме да не ни вкарат втори гол, с цел да създадем някои промени и да успокоим тима на почивката, с цел да може да опитаме да реализираме нещо, сподели Илиев.

Хареса ми по какъв начин реагирахме на хвърлената ръкавица през второто полувреме. Естествено, аз споделих и на футболистите, първите ми думи бяха, че би трябвало да играем със самочувствие, тъй като в случай че играем без самочувствие, не можем да покажем футболните си качества. Това беше доста значимо и второто полувреме го показахме, добави той.

Днес вкарахме по-високи хора, да реагираме при статичните положения, само че за жалост допуснахме два гола от статични положения. Това не би трябвало да го повтаряме, в смисъл няколко пъти да се спънеш в един и същи камък. Трябва да се трансформират тия неща, само че както споделих, като цяло от реакцията на играчите съм удовлетворен. Не мисля, че това са хронични проблеми, не може да се приказва за такива. Има неща, които могат да се подобрят, защото имаме интелигентни момчета и положителни футболисти, и с малко думи може да се разберем, съобщи още Илиан.

Това бе една седмица, която беше в действителност изпълнена с доста психическа тежест и доста тежка за мен, за щаба, за футболистите. Добре е, че завършихме с положителни резултати, без значение, че не можахме да реализираме победа и в двата мача. Все отново играхме с първия и втория тим в групата, и показахме, че не сме чак толкоз надалеч, с изключение на тези по този начин бели петна в мачовете, където изпадахме, както в първите 15 минути с Унгария у дома, както и тук в първите 15 минути, и допускането на гол. Това би трябвало с времето да се отстранява, защото в някой мач може да ни коства повече, приключи Илиан Илиев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР