Стопкадър България Он ЕърДепутат обясни как трябва да бъде избран

...
Стопкадър България Он ЕърДепутат обясни как трябва да бъде избран
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Нов ВСС трябва да избере главния прокурор

Стопкадър " България Он Еър "

Депутат изясни по какъв начин би трябвало да бъде определен новия основен прокурор.

Трябва да бъдем невъзмутими, да убием истеричния звук от последните месеци. С избора на постоянно държавно управление се възвръща чувството за държавност ", разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС Димитър Николов в студиото на " Денят ON AIR " по " България Он Еър ".

Той разяснява, че новият основен прокурор би трябвало да бъде определен от новия състав на Висш съдебен съвет. По думите му се е възстановил политическият диалог в Народно събрание.

" Присъствието на водача Борисов в постройката на Народно събрание повлия на този климат, от невъзможното се направи допустимо, с тежък политически компромис излязохме от режима на еднолично ръководство. Межу двете закани избрахме по-малката ", сподели националният представител.

Николов беше безапелационен, че Борисов няма да си даде имунитета непринудено преди произнасянето на комисията по имунитетите, както направи Кирил Петков.

" В ПГ на ГЕРБ-СДС имаме взето решение никой да не се отхвърля непринудено от имунитета си - знаем темперамента на Борисов, той бързо приема една хвърлена ръкавица, по тази причина ПГ се сплоти към мнението до момента в който не се произнесе комисията, да не се отхвърля никой сътрудник от имунитета си ", посочи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Той акцентира, че хората от Северозапада да вземем за пример не се интересуват от драмите в прокуратурата, а да има естествен бюджет.

" Разговорът за основния прокурор и Сарафов не е значим за Северозапада, където вредите са огромни, добре е, че с удължаването на държавния бюджет дадохме инструмент на кметовете ", разяснява още Николов.

Той добави също, че е редно новото предложение за еврокомисар да пристигна от редиците на ГЕРБ, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР