Стопанство ще замени познатата Рибарска колиба в предстоящия втори сезон

...
Стопанство ще замени познатата Рибарска колиба в предстоящия втори сезон
Коментари Харесай

Стопанството – ново приключение за участниците във втори сезон на „Игри на волята: България“

Стопанство ще размени познатата Рибарска барака в идния втори сезон на „ Игри на волята: България “. Племето, заело второ място в териториалните борби, ще би трябвало единствено да обезпечи прехраната си, опознавайки селскостопанския живот и неговите провокации. В Стопанството дилемите към участниците ще разпределя притежателят му – Георги Димитров – Кинти.

След дълготраен опит като моряк и риболовец Георги взема решение да излезе от водата и да стъпи крепко на земята, воден от любовта си към животните и природата. Той основава лично стопанство до морето в полите на Странджа планина, където сега отглежда домашни животни, както и зеленчукова и плодна градина.

 игри на волята NOVA

„ Прякорът ми идва още от дядо ми. Цялото семейство сме с необятни пръсти. Всичко, което изкараме, незабавно харчим или споделяме “ , разкрива той за смисъла на забавния си прякор. Разказва още, че и до ден сегашен това не се е трансформирало. Млякото, яйцата, зеленчуците и плодовете, които получава от труда си в Стопанството, подарява на другари и познати, само че в никакъв случай не продава. Обича безпределно животните си, грижи се за тях и счита, че ще научи на това и участниците, които стават част от втори сезон на приключението „ Игри на волята: България “.

Работата в Стопанството в никакъв случай не свършва, а Кинти от близко следи по какъв начин се оправя всяко едно от племената, попаднало при него. Задачите, които им слага, са нелеки и непознати за множеството от тях – доене и паша на козите, хранене и разчистване на кокошките и прасетата, прекопаване и поливане на градината.

Как се оправят участниците в тази нетипична за тях обстановка и ще съумеят ли да си изработят задоволително храна, с цел да са мощни и подготвени за всяка последваща борба на Арената? Зрителите на NOVA ще схванат през септември.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР