Стопанската академияв Свищов подари компютърна конфигурация на местния клуб на

...
Стопанската академияв Свищов подари компютърна конфигурация на местния клуб на
Коментари Харесай

Стопанската академия дари компютърна конфигурация на клуба на инвалида в Свищов

Стопанската академияв Свищов подари компютърна настройка на локалния клуб на инвалида „ Вяра, вяра, обич ”. Дарението бе предадено в клуба от доцент доктор Николай Нинов – зам.-ректор „ Студентска политика и институционални връзки ”, а техниката бе незабавно конфигурирана от чиновник на Академичния компютърен център.

В навечерието на честването на 105-годишнината от наследството на Димитър Ценов, с което е основано свищовското висше учебно заведение, член на клуба се свързва с доцент Нинов и споделя, че един от сериозните проблеми за хората в клуба е неналичието на опция за връзки. Академичното управление взима решение при първа опция да обезпечи една компютърна настройка, която е механически изправна за приложимост, само че е морално остаряла за образование на студентите.

При предаване на дарението ръководителят на клуба Екатерина Радулова изрече признателност от името на всички членуващи в него към 90 души с думите: „ Този ден е доста щастлив за всички нас, тъй като получихме по този начин стремежи и нужен за нас компютър. Стопанска академия постоянно се е отнасяла с схващане, внимание и подготвеност да ни помогне, когато имаме потребност. Благодарим за Вашата протегната другарска ръка ”.

Доц. Нинов увери присъстващите членове на клуба, че в лицето на Стопанска академията те имат собствен благонадежден сътрудник и правилен другар, на който при нужда могат да разчитат за помощ, подпомагане и поддръжка. Той им пожела здраве и дълги години да употребяват дарената техника, а домакините го увериха, че едно от приложенията на получения компютър ще бъде да преглеждат и избират направления за нови пътешествия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР