Стопанска постройка във врачанското село Галиче е била изпепелена от

...
Стопанска постройка във врачанското село Галиче е била изпепелена от
Коментари Харесай

Пламна имот на свидетел срещу Ценко Чоков

Стопанска сграда във врачанското село Галиче е била изпепелена от пожар през вчерашния ден (12 декември). Имотът е на Веселин Тушинов, който беше претендент за кмет на селото, повдигнат от Българска социалистическа партия и сега е един от главен очевидец по делата, водени против Ценко Чоков, научи BulNews.bg.

Изгорял е изцяло един от оборите на Тушинов. Въпреки че по време на пожара наоколо е имало хора, никой не е чул нищо и по тази причина не е подаден сигнал на тел. 112.

Пламъци са изпепелили и към 1300 бали с люцерна и грахово сено и 30 куб. метра дървен материал. Въпреки че полицията към момента проверява аргументите за случая, Тушинов е уверен, че става въпрос за тенденциозен палеж.

Пред кореспондент на BulNews.bg той съобщи, че няма спор с никой различен, с изключение на с някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков и доближените му.

Това е дело на Ценко и групата му. Въпреки, че сега Чоков е под домакински арест в София, подрежда всичко по телефона, а групата му е тук в Галиче “, безапелационен е Тушинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР