Стоматологът Георги Цалов е разпознал единия от биячите, участвал и

...
Стоматологът Георги Цалов е разпознал единия от биячите, участвал и
Коментари Харесай

Стоматолог разпозна единия от биячите, участвал и в побоя на журналиста Слави Ангелов

Стоматологът Георги Цалов е разпознал единия от биячите, взел участие и в побоя на журналиста Слави Ангелов. Това сподели той в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Цалов изясни, че предходната година, когато е гледал фрагменти с биячите на шефа на "Левски ", е забелязал, че методът, по който единият от нападателите върви, е еднакъв с това, което се е случило с него три години по-рано.

Пребиха журналиста Слави Ангелов

Нападнаха ме късно вечерта, 21:30 ч., в една дъждовна вечер, 20 февруари. Оставяйки колата си, държейки в ръцете си ключовете от у дома и автомобила, трябваше да се размина с две момчета с качулки, с цел да вляза във входа, отстъпих, с цел да минат, и когато се изравниха с мен, последва нечовечен удар в моята глава, аз се опрях в стената, последва втори удар, редуваха се, удряха ме с боксове в главата. Опитвайки да се предпазя, след 10-15 удара се появи трето лице, което стартира да ме удря с бухалка или тръба по краката, жестоки удари, не съумя да счупи десния крайник, мина начело, удари левия и го пречупи. И аз паднах на земята, този, който видях, метода по който ходеше, държанието му, прекомерно ми подсети откакто видях фрагментите, изясни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР