"Столицата на Великобритания е Англия." Тази изцепка на плеймейтката Златка

...
"Столицата на Великобритания е Англия." Тази изцепка на плеймейтката Златка
Коментари Харесай

Най-яките излагации във ВИП Брадър: Черната Златка с двойка по география, пиянските изцепки на Дебора и Линдарева и още звезден сеир

"Столицата на Англия е Англия. " Тази изцепка на плеймейтката Златка Димитрова в къщата на "ВИП брат " й коства скъпо. Дълго време излагацията в народен ефир бе необятно обсъждана, а Златка бе давана за образец като типична плеймейтка, която няма нищо в главата. За да измие срама, Димитрова се появи за повторно в предаването и се опита да покаже, че е наваксала с уроците.

Нейната излагация в ефира на "ВИП брат " даже не може да се сравнявас изцепките на други участници. Скандали, плесници, обиди и разгулен истории провалиха кариерите на доста випове, които се надяваха на национална обич и лесни пари.

Фолкпевицата Дебора се прочу с алкохолната си взаимозависимост и разгулен изцепки още от старта на миналогодишния "ВИП брат " и най-после сама поискала да напусне формата. Скандалната брюнетка изпадна в тежки алкохолни рецесии, в които наскърбяваше и псуваше в ефир останалите си съквартиранти.

Тежка битка с алкохола води и Росица Новева в третия сезон на шоуто. Любовницата на починалия хотелиерски необут Зографски нормално започваше деня с чаша уиски, а вечерите завършваха безпаметно. След края на присъединяване тя се скри от всевъзможни всемирски изяви и от години живее в чужбина, без да прибира в България. Проблемите с алкохола на манекенката Зорница Линдарева станаха водещи в цели два сезона на шоуто. През 2014-а под един покрив живяха Жени и Тачо и някогашната му държанка. В опит да й вземебутилка вино от ръка, Тачо нашамари някогашната си. В миналогодишното издание на "Биг брат ол старс " Линдарева още веднъж сподели, че на няколко чашки става неконтролируема и без терзания се натиска на артиста Константин, написа "България Днес ".

Истинско попадение на продуцентите бе присъединяване на Луна. Една от първите фолкпевици дълго не се бе показвала на сцена, кариерата й западна, само че появяването й в шоуто остана запаметяваща се. Освен че се разгласи за кандидат-президент, певицата сътвори още куп кавги с останалите съквартиранти. Словесните й дуели с Фънки даже принудиха екипа на предаването да наложи цензура на част от епизодите. Музикантът я назова "дрисла ", а по време на спор я подкани да опипа "неговата маймунка ", а по-късно й сподели, че мирише на старица. Луна си спретна и невиждано мелес Динко, прочул се като Ловеца на бежанци. Макар и жена, тя раздава плесници и юмруци като мъж, поради което бе изгонена от предаването.

Зад стените на "ВИП брат " изплува и една дълго защитавана загадка - враждата сред естрадните митове Кичка Бодурова и дует "Ритон ". Катя намерено съобщи, че за доста от своите музикални триумфи по света Кичка си измисля, и я упрекна в откровена неистина, че е имала концерт на сцената в "Сизър Палас " Лас Вегас. Здравко разгласи държанието й в къщата за "цирк иопит за печелене на дивиденти ". В разногласието Кичка не остана по-назад и засегна ритонците по най-болната им тематика, а точно, че нямат деца и не знаят какво е да си родител.

Чудовищни размери доближи и войната сред други двама съквартиранти - Люси Иларинов и Моника Валериева. Люси изясни в ефри, че Валериева практикува най-древната специалност.

"Тя като излезе от тук, ще си вдигне доста цената ", разяснява Люси. Моника не остана по-назад, наричайки го тулуп, и че няма жена, която би желала да си легне с него. Двамата и сега към момента се наскърбяват взаимно и съжаляват, че са взели участие в предаването. Недоволен отизявата си несъмнено остана и Явор Бахаров. Актьорът не съумя да сдържиемоциите си и стана за смях с думите си, че е време да "кешаутне ", да прибере хонорара от шоуто й да си върви. Дори брат му Захари Бахаров го прибра пред крилото си след предаването й ограничи бурните му купони.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР