Столицата на Великобритания е Англия. Тази изцепка на плеймейтката Златка

...
Столицата на Великобритания е Англия. Тази изцепка на плеймейтката Златка
Коментари Харесай

Най-великите излагации във „ВИП Брадър“: Дебора се напи безпаметно, Златка с двойка по география, Тачо ошамари Линдарева и още...

" Столицата на Англия е Англия. " Тази изцепка на плеймейтката Златка Димитрова в къщата на " ВИП брат " й коства скъпо. Дълго време излагацията в народен ефир бе необятно обсъждана, а Златка бе давана за образец като типична плеймейтка, която няма нищо в главата. За да измие срама, Димитрова се появи за повторно в предаването и се опита да покаже, че е наваксала с уроците.

Нейната излагация в ефира на " ВИП брат " даже не може да се сравнявас изцепките на други участници. Скандали, плесници, обиди и разгулен истории провалиха кариерите на доста випове, които се надяваха на национална обич и лесни пари.

Фолкпевицата Дебора се прочу с алкохолната си взаимозависимост и разгулен изцепки още от старта на миналогодишния " ВИП брат " и най-после сама поискала да напусне формата. Скандалната брюнетка изпадна в тежки алкохолни рецесии, в които наскърбяваше и псуваше в ефир останалите си съквартиранти.

Тежка битка с алкохола води и Росица Новева в третия сезон на шоуто. Любовницата на починалия хотелиерски необут Зографски нормално започваше деня с чаша уиски, а вечерите завършваха безпаметно. След края на присъединяване тя се скри от всевъзможни всемирски изяви и от години живее в чужбина, без да прибира в България. Проблемите с алкохола на манекенката Зорница Линдарева станаха водещи в цели два сезона на шоуто. През 2014-а под един покрив живяха Жени и Тачо и някогашната му държанка. В опит да й вземебутилка вино от ръка, Тачо нашамари някогашната си. В миналогодишното издание на " Биг брат ол старс " Линдарева още веднъж сподели, че на няколко чашки става неконтролируема и без терзания се натиска на артиста Константин, написа " България Днес ".

Истинско попадение на продуцентите бе присъединяване на Луна. Една от първите фолкпевици дълго не се бе показвала на сцена, кариерата й западна, само че появяването й в шоуто остана запаметяваща се. Освен че се разгласи за кандидат-президент, певицата сътвори още куп кавги с останалите съквартиранти. Словесните й дуели с Фънки даже принудиха екипа на предаването да наложи цензура на част от епизодите. Музикантът я назова " дрисла ", а по време на спор я подкани да опипа " неговата маймунка ", а по-късно й сподели, че мирише на старица. Луна си спретна и невиждано мелес Динко, прочул се като Ловеца на бежанци. Макар и жена, тя раздава плесници и юмруци като мъж, поради което бе изгонена от предаването.

Зад стените на " ВИП брат " изплува и една дълго защитавана загадка - враждата сред естрадните митове Кичка Бодурова и дует " Ритон " . Катя намерено съобщи, че за доста от своите музикални триумфи по света Кичка си измисля, и я упрекна в откровена неистина, че е имала концерт на сцената в " Сизър Палас " Лас Вегас. Здравко разгласи държанието й в къщата за " цирк иопит за печелене на дивиденти ". В разногласието Кичка не остана по-назад и засегна ритонците по най-болната им тематика, а точно, че нямат деца и не знаят какво е да си родител.

Чудовищни размери доближи и войната сред други двама съквартиранти - Люси Иларинов и Моника Валериева. Люси изясни в ефри, че Валериева практикува най-древната специалност.

" Тя като излезе от тук, ще си вдигне доста цената ", разяснява Люси. Моника не остана по-назад, наричайки го тулуп, и че няма жена, която би желала да си легне с него. Двамата и сега към момента се наскърбяват взаимно и съжаляват, че са взели участие в предаването. Недоволен отизявата си несъмнено остана и Явор Бахаров. Актьорът не съумя да сдържиемоциите си и стана за смях с думите си, че е време да " кешаутне ", да прибере хонорара от шоуто й да си върви. Дори брат му Захари Бахаров го прибра пред крилото си след предаването й ограничи бурните му купони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР